Organizer Projektsystem

Tjänster

Organizer erbjuder tilläggstjänster för professionell dokumenthantering.

Organizer kommer som standard med de mest efterfrågade funktionerna, men för dig som behöver bygga upp ett arkiv, konvertera pappersritningar till digitala modeller eller transformera huset till en CAD-ritning finns det tilläggstjänster tillgängliga.

Organizer Projektsystem -Digitala filer ger dig fler möjligheter

Digitala filer ger dig fler möjligheter

Ta steget in i framtiden med digitala filer som ger dig en överflöd av möjligheter! Genom att ha dina byggnader i CAD-format öppnas en värld av potential för dig.

Med dessa digitala filer kan du skapa exakta hyresgästritningar, utrymningsplaner, SBA-ritningar och brandlarm med lätthet och precision. Att arkivera hela ditt fastighetsbestånd kan verka som en monumental uppgift, men vi är här för att underlätta den processen.

Ett klokt första steg är att börja med den enklaste byggnaden, det senaste projektet eller där behovet av dokumentationsorganisation är mest akut. Genom att jämföra tidigare och nuvarande tillstånd får du en klarare bild av vad som behöver göras för att effektivisera och förbättra era fastigheter.

Ta kontroll över din fastighetsdokumentation idag och låt oss guida dig in i en framtid där beslutsfattande blir enklare och mer effektivt än någonsin tidigare!

Organizer Projektsystem - Bygga upp ett arkiv

Bygga upp ett arkiv

Vi är experterna som bygger upp och skapar ditt arkiv. Genom att spara alla viktiga dokument per byggnad på ett överskådligt sätt som PDF-filer, gör vi det möjligt för dig att enkelt hantera dina arkivritningar.

Med vår expertis blir arkivritningarna en integrerad och problemfri del av din dagliga förvaltning. Du får enkel tillgång till ritningarna genom en smidig inloggning från antingen din dator eller app – allt samlat på ett ställe för att göra din arbetsdag mer effektiv och bekväm.

Organizer Projektsystem - Konvertera ritningar till digitala filer

Konvertera ritningar till digitala filer

Vi erbjuder och utför en professionell tjänst som omvandlar dina äldre pappersritningar till smidiga 2D- eller 3D-modeller. Genom att modernisera din dokumentation från pappersritningar eller digitala bilder till redigerbara format kan ni använda dem i alla era projekt, spara tid och öka er flexibilitet!